Camping Relax 
Haller Luxemburg


Nieuws, leuke of belangrijke updates over onze camping vind u hier.

- 19-08-2021 - Een tip voor onze gasten!! Het restaurant Gudde Kascht heeft een prachtig menu op de kaart, maar er is meer!  er zijn ook mogelijkheden om lunch te bestellen en af te halen.. Zo kunt u genieten van luxe tijdens uw verblijf op de camping! informeer naar de mogelijkheden bij de receptie en kijk zeker even op de website van het restaurant. u vind op onze pagina een link naar het restaurant 

- 19-08-2021 - Betreft de Woodlodges, Er is weer veel vooruitgang geboekt!! 

Maar helaas, zijn er ook vertragingen in vergunningen etc.. Hierdoor zullen we niet dit jaar maar volgend jaar pas kunnen starten met de verhuur! wij blijven de ontwikkelingen op facebook en de website plaatsen, dus hou deze in de gaten.

- 25/07/2021 - Er is afgelopen tijd al hard gewerkt aan de realisatie van woodlodges op onze camping. Deze zijn inmiddels geplaatst, en er wordt nu hard gewerkt aan inrichting en exterieur. wil je alvast een indruk van de woodlodges en hoe ze staan bij ons op de camping? dat kan, er zijn al een paar foto`s beschikbaar. wij werken er hard aan om mogelijk nog dit jaar al verhuur mogelijk te maken!! prijzen zijn nog niet bekend, maar hou onze website in de gaten of volg ons op facebook en dan blijft u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen!



Home


Kamperen


Mobilhome


Woodlodges


Camper